Velkommen i biblioteket i KU.BE

Af Anonym
30.08.16
Fredag den 2. september åbner Frederiksbergs nye kultur- og bevægelseshus KU.BE, og det er Biblioteket Frederiksberg selvfølgelig en del af.

Bibliotekets rum kaldes Tankeområdet og ligger på anden sal. Her findes studiepladser og hylder med et udvalg af skønlitteratur, fagbøger og børnebøger. Automater til udlån og aflevering af bøger finder du i stueetagen, hvor man også vil kunne hente reserverede bøger fra først i oktober.

Det finder du i biblioteket
Biblioteket i KU.BE indeholder en mindre inspirationssamling af bøger med nyere skønlitteratur i form af krimier og de mest efterspurgte nye romaner og digte. Vi har også samlet spændende faglitteratur om krop, mad, bevægelse, sundhed, spiritualitet, friluftsliv og meget mere. Kort sagt litteratur om emner, der spiller ind i KU.BEs fokus på kultur og bevægelse.

Tidsskrifterne I Form, Spis Bedre, Psykologi og Aktiv Træning findes på biblioteket i fysisk form og via iPads er der adgang til en række tidsskrifter og dagbladene Politiken og Berlingske i digital form.

For børn vil der være en række pege- og billedbøger og en mindre samling bøger til tweens.

Åbningstider og bemanding
Biblioteksrummet er åbent i hele KU.BEs åbningstid. Selve biblioteket er ubemandet, men der er personale i receptionen i stueetagen i hele åbningstiden.

Vi glæder os til at byde velkommen i biblioteket!