Velkommen i Sofabiblioteket

De fysiske biblioteker er lukket på grund af corona, men derfor behøver du ikke gå glip af masser af god, faglig viden og sjov og spændende underholdning. De kommende uger folder vi Biblioteket Frederiksberg ud digitalt under temaet Sofabiblioteket.

Selvom bibliotekerne over hele landet er lukkede i disse dage, kan du stadig bruge dit bibliotek her på Frederiksberg hjemme fra din sofa. Vi har nemlig en lang række digitale tilbud, så du ikke kommer til at mangle inspiration, læsestof, hjælp til lektierne eller andet i den kommende tid.

Mange af de digitale og ikke-fysiske tilbud såsom eReolen, Biblioteksvagten og Filmstriben har vi også til daglig, men vi har også en række nye tiltag klar til jer derhjemme. Det spænder vidt fra kreativ inspiration til børnefamilier, podcasts til dig, der elsker musik, ekstraordinær adgang hjemmefra til artikler på Infomedia, bunkevis af anbefalinger til læsestof til de voksne og meget, meget mere.

Det eneste du skal gøre, er at følge med løbende under temaet Sofabiblioteket her på hjemmesiden, hvor vi samler alle de artikler, der bringer hele biblioteket lige hjem til din sofa.

Du kan også følge hashtagget #sofabiblioteket på vores Instagram-profil, @biblioteketfrederiksberg, og se vores bibliotekarer og formidleres yndlingsbøger, som de anbefaler videre til dig.

Rigtig god fornøjelse!