Velkommen i Tanke – Biblioteket Frederiksbergs rum i KU.BE

Af Anonym
20.12.16
Med Frederiksbergs nye kultur- og bevægelseshus KU.BE åbnede også et inspirationsrum af Biblioteket Frederiksberg.

Frederiksberg har fået en ny indgang til biblioteket i kultur- og bevægelseshuset KU.BE på Dirch Passer Allé. På anden sal ligger Tanke, som er bibliotekets rum. Rummet er indrettet med hyggelige møbler og kroge, der indbyder til at tilbringe en stille stund. Måske mens børnene deltager i en aktivitet i KU.BE eller bare for en tænkepause.

Tanke er det sted i KU.BE, hvor der er plads til ro og fordybelse. Derfor tilbyder inspirationssamlingen kortere og meningsfulde læseoplevelser, den nyeste og mest efterspurgte litteratur og faglitteratur inden for emner, som ligger i forlængelse af det, der sker i KU.BE. der findes også en mindre samling bøger for børn i alle aldre til og med tweens.

Tanke har også en række studiepladser, og det er muligt at bladre gennem tidsskrifterne I Form, Spis Bedre, Psykologi og Aktiv Træning, som ligger i rummet i fysisk form. Via iPads er der adgang til en række tidsskrifter og dagbladene Politiken og Berlingske.

Lån, aflevér og hent dine reserveringer i KU.BE
I stueetagen i KU.BE står en selvbetjeningsautomat, så man kan aflevere biblioteksbøger fra alle Frederiksbergs biblioteker og låne bøger fra samlingen i Tanke. Man kan også hente reserveringer fra alle biblioteker på Frederiksberg.

Tanke er åbent i hele KU.BEs åbningstid fra kl. 09 – 22. Rummet er ubemandet, men der er personale i KU.BEs receptionen i stueetagen i hele åbningstiden, som kan hjælpe med spørgsmål.

Til bords i Tanke
Selvom Tanke ikke er bemandet med bibliotekspersonale, kommer biblioteket alligevel til at drive en række formidlingsaktiviteter.

En af de aktiviteter, der kommer til at foregå i Tanke efter nytår, er lang(b)ordsmiddage, hvor biblioteket i samarbejde med to kulinariske leverandører komponerer en middag med afsæt i tre digte.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Tanke.