Biblioteket Danasvej åbner igen den 24. november
Biblioteket Danasvej åbner igen den 24. november

Biblioteket Danasvej åbner igen den 24. november

09.11.20
Biblioteket Danasvej og Biblioteket Godthåbsvej bliver selvbetjente biblioteker og skal nyindrettes, så de i endnu højere grad skaber inspiration og læselyst. Arbejdet med indretningen er allerede i gang på Danasvej, der åbner igen den 24. november.

Selvbetjening, inspiration og læselyst er nøgleord i den nye indretning af de to biblioteker, som bliver ubemandede biblioteker med nye inspirationsmiljøer og selvbetjente caféer. 

På begge biblioteker udvikles der nye inspirationsmiljøer, som gør det overskueligt og inspirerende at finde en god bog at tage med hjem eller læse på biblioteket sammen med en god kop kaffe. 

I dag er begge biblioteker delvis ubemandede. Selv om bibliotekerne nu bliver selvbetjente, vil du fortsat kunne få biblioteksfaglig hjælp. Det kan ske via servicen Book en bibliotekar, hvor du kan få hjælp online via Skype, mail eller telefon eller til Biblioteksvagten, som er en integreret chat-funktion i bibliotekets hjemmeside. 

Derudover kan du naturligvis også vælge at besøge Frederiksberg Hovedbibliotek, hvor der fortsat er bibliotekarer alle ugens dage. 

Nyindretningen af bibliotekerne er en stor øvelse, der vil medføre ændringer for dig som bruger i den periode, hvor arbejdet står på: 

•    Danasvej lukker i perioden 2. november til 23. november.
•    Biblioteket Godthåbsvej holder lukket i perioden 16. november til 4. januar.  

I begge perioder henvises der til Frederiksberg Hovedbibliotek, biblioteket i KU.BE og Medborgercentret Nordens Plads, hvor du fortsat vil kunne hente reserveringer samt låne og aflevere materialer som normalt.

Bemærk venligst, at du selv skal ændre reserveringsted i din brugerprofil eller ved at kontakte personalet. 

Du kan løbende holde dig orienteret her på fkb.dk og på vores facebookside. 

Tags