Biblioteket Frederiksberg er omfattet af strejke og lockout

27.03.18
Her er, hvad vi ved om konsekvenserne for dig som bruger af Biblioteket Frederiksberg under en strejke og under en lockout.

De faglige organisationer har varslet strejke den 4. april, og KL har varslet lockout den 10. april. Biblioteket Frederiksberg er et af de områder på Frederiksberg, som bliver berørt – vel og mærke, hvis strejken og lockouten bliver en realitet. Forligsmanden kan vælge at udsætte strejken og lockouten i 2 x 14 dage, ligesom den kan blive afblæst, hvis parterne bliver enige om nye overenskomster.

Her er, hvad vi ved om konsekvenserne for dig som bruger af Biblioteket Frederiksberg under en strejke og under en lockout.

Biblioteket Frederiksberg under en strejke
Hvis strejken bliver en realitet, forventer vi, at du forsat vil kunne benytte de fleste af vores biblioteker – undtagen Biblioteket Danasvej som holder lukket. Mange af vores services og tilbud vil dog ikke være tilgængelige, og du vil kun have mulighed for begrænset personlig betjening. Vi vil også gerne opfordre dig til ikke at aflevere lånte bøger og andre materialer under strejken men i stedet enten forny bøgerne eller beholde dem hjemme. Bøder, som måtte opstå på grund af konflikten, bortfalder.

Det gælder for de enkelte biblioteker:

  • Hovedbiblioteket holder åbent med begrænset tilbud og services
  • Biblioteket Godthåbsvej holder åbent med begrænset tilbud og services
  • Biblioteksrummet i KU.BE holder åbent, men du vil ikke kunne låne, aflevere eller hente bestilte bøger og andre materialer
  • Medborgercentret på Nordens Plads holder åbent som normalt
  • Biblioteket Danasvej holder lukket.  
     

Biblioteket Frederiksberg under en lockout
Hvis en lockout bliver en realitet, vil Biblioteket Frederiksberg være lukket i perioden. Det gælder både Hovedbiblioteket, Biblioteket Danasvej, Biblioteket Godthåbsvej, Medborgercentret Nordens Plads og biblioteksfunktionen i KU.BE.
 

Materialer