Biblioteket Godthåbsvej er midlertidigt lukket

29.10.20
Biblioteket Godthåbsvej bliver selvbetjent bibliotek og skal nyindrettes, så det i endnu højere grad skaber inspiration og læselyst. Det betyder ændringer for dig som bruger.

Alle Frederiksbergs borgere skal inspireres bedst muligt til læselyst. Det er også ambitionen bag den kommende nyindretning af Biblioteket Godthåbsvej, som bliver ubemandet bibliotek med nye inspirationsmiljøer og selvbetjent café. 

På biblioteket kommer der nye inspirationsmiljøer, som gør det overskueligt og inspirerende at finde en god bog at tage med hjem eller læse på biblioteket sammen med en god kop kaffe. 

I dag er biblioteket delvist bemandet og selv om biblioteket nu bliver selvbetjent, vil du fortsat kunne få biblioteksfaglig hjælp. Det kan ske via servicen Book en bibliotekar, hvor du kan få hjælp online via Skype, mail eller telefon eller til Biblioteksvagten, som er en integreret chat-funktion i bibliotekets hjemmeside. 

Derudover kan du naturligvis også vælge at besøge Frederiksberg Hovedbibliotek, hvor der fortsat er bibliotekarer alle ugens dage. 

Nyindretningen af biblioteket er en stor øvelse, der betyder, at  Biblioteket Godthåbsvej holder lukket frem til den 11. januar.  

I perioden henvises der til Frederiksberg Hovedbibliotek, biblioteket i KU.BE, Biblioteket Danasvej og Medborgercentret Nordens Plads, hvor du fortsat vil kunne hente reserveringer samt låne og aflevere materialer som normalt.

Bemærk venligst, at du selv skal ændre reserveringsted i din brugerprofil eller ved at kontakte personalet. 

Du kan løbende holde dig orienteret her på fkb.dk og på vores facebookside.