Hovedbiblioteket lukker fra 14. april -1. maj

14.04.22
Slutspurten på den omfattende renovering af hovedbiblioteket er sat ind. Den 14. april lukker hovedbiblioteket derfor til og med 1.maj, hvor de sidste detaljer skal på plads inden genåbningen 2. maj.

Hovedbiblioteket har været igennem en stor renovering af vægge, gulve samt en mindre ombygning af forhallen. Desuden er en helt ny og indbydende lounge kommet til.

Nu skal de sidste detaljer gøres færdige, bøgerne sættes på hylderne og salene nyindrettes med masser af plads til inspiration og læsning.

Mens vi holder lukket, kan du ikke reservere nye bøger. Det gælder for alle biblioteker.

Du kan selvfølgelig stadig benytte Biblioteket Danasvej, Biblioteket Godthåbsvej, biblioteket i KU.BE og Medborgercentret Nordens Plads. 
 

Nye åbningstider

Når vi åbner 2. maj bliver det også med nye åbningstider. Fremover vil du kunne benytte hovedbiblioteket alle ugens dage fra klokken 7 – 22.

Vi har fortsat personale på hovedbiblioteket i hverdagene fra klokken 10 – 19 og lørdag fra klokken 10 – 14.

I resten af åbningstiden har du adgang til biblioteket med dit sundhedskort og din bibliotekskode på 4 cifre. 
 

Åbningsfest den 3. maj 

Vi fejrer genåbningen af byens smukke bibliotek med et stort arrangement den 3. maj klokken 16 - 18 med kage, bobler, borgmestertale, musik og litterær underholdning. 


Har du spørgsmål kan du ringe til os på 3821 1800. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra klokken 10 - 15. Du kan også sende os en mail på biblioteket@frederiksberg.dk