Nye lister på hjemmesiden

08.04.20
Når biblioteket den 15. april foretager den nyeste opdatering af vores hjemmeside, vil der ske nogle ændringer med dine lister under "Mit bibliotek". Læs mere om disse ændringer nedenfor.

Opdateringen foretages for at sikre en større stabilitet og undgå, at lister forsvinder. Opdateringen betyder også en mere forenklet listefunktion, som samtidigt gør det muligt for dig at se din huskeliste og dine gemte søgninger på både bibliotekets hjemmeside og i app’en Biblioteket.

Enkel listefunktion

  • Fremover vil dine lister blive samlet i én liste,  ”Min liste”. Hvis du tidligere har oprettet flere lister med fx bøger og film, vil de altså nu blive samlet i ”Min liste”. Gemte søgninger vil fortsat ligge i en liste for sig, ”Mine gemte søgninger”. Du kan ikke rette, omdøbe eller tilføje noter til de to lister eller oprette nye.
  • Listen ”Materialer, jeg har bedømt” forsvinder, da det ikke længere er muligt at bedømme/rate materialer. Husk at udskrive/kopiere listen inden den 15. april, hvis du vil gemme den.
  • Listen ”Bøger, jeg har læst” forsvinder alligevel ikke, som ellers meldt ud men vil blive samlet med de andre lister i "Min liste".  
  • Med de nye lister er det ikke længere muligt at dele eller offentliggøre lister via Facebook fx. Hvis du tidligere har offentliggjort en eller flere lister, vil de automatisk bliver rettet til kun at kunne ses på din profil og altså af dig selv.

Du vil kunne se ”Min liste” og ”Mine gemte søgninger” på både bibliotekets hjemmeside og i den nye version af app’en Biblioteket, som forventes at være klar i løbet af april.

Tags