Søgetip

Når du søger på den ny hjemmeside, vil du opdage, at søgningerne virker anderledes. Der er mange måder at finde bøger og andre materialer på. Det letteste er at indtaste det man søger efter i det store søgefelt øverst i websitet.

Finpuds din søgning

Du kan finpudse din søgning ved hjælp af 'facetterne' til venstre for søgeresultatet (eksempel). Filtrer fx din søgning efter specifikke materialetyper (bøger, cd'er, avisartikler mm.), en bestemt forfatter og emneord. Ved at sætte flere krydser filtreres mere og mere fra, indtil man forhåbentligt kan overskue at bladre igennem søgeresultatet efter det man søger.

Søgning på website og søgning efter bøger og andre materialer

Vi har opdelt søgningen i to dele, og dermed adskilt de artikler og blogindlæg, der findes på websitet fra de bøger og materialer, som man kan låne eller benytte på biblioteket.

Hvad gør man når man ikke kan finde det man leder efter?

Der kan være materialer, som ikke findes under de søgeord man har prøvet med, og der kan være stavemåder som gør det svært at finde det man søger. 

På biblioteket er vi mange dygtige bibliotekarer, som gerne vil hjælpe dig med at finde det du leder efter. Du er altid velkommen til at spørge os om hjælp, og du kan også booke en tid hos en bibliotekar, hvis du vil have personlig hjælp i op til en halv time.

Du kan i en periode efter lanceringen af bibliotekets nye webside fortsat benytte det tidligere bibliotekssystem.