Om dette arrangement

Tid
11:30 - 12:00
Pris
.
Lokalitet
Hovedbiblioteket (Platformen)
Falkoner Plads 3
2000 Frederiksberg
Arrangør
Målgruppe
For alle
Børn & forældre

Performance: Kinesisk panda-musical

13.04.19
To pandaer fra Kina kommer til Zoologisk Have i København i april. I den forbindelse gæster 23 kinesiske børn i alderen 6-11 år Biblioteket Frederiksberg for at opføre en musical om pandaernes rejse til Danmark.

Fra den 11. april bliver to pandaer udstationeret i Zoo København. Det er en stor og sjælden begivenhed, som vil blive fejret i hele Danmark. 23 kinesiske børn fra pandaernes hjemby i Kina, Chengdu, gæster i den forbindelse Biblioteket Frederiksberg den 13. april for at opføre en musical specielt lavet til Danmark. Børnene er fra fremmedsprogsskoler i Chengdu, og de har omsat en folkekær lokal musical om pandaer til engelsk efter stor succes med musicalen på kinesisk i hjemlandet.

Musicalen handler om to pandaer, der kommer til Danmark. Den er skabt ud fra en lignende performance kaldet "Panda Dance", som er en meget populær børnemusical, der fast opføres på Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding. Det er et videns- og undervisningscenter om pandaer, som bl.a. har egen teaterscene. 

Pandamusicalen er inviteret til Danmark af foreningen NordPlus - Connecting Denmark and China. Den officielle åbning af det nye pandareservat i Zoo sker den 11. april kl. 9.00, hvor H.K.H. Kronprinsesse Mary også deltager. De to pandaer er en gave fra Kina til dronning Margrethe. 

Der er fri adgang uden billet. Arrangementet foregår på Platformen i Børnebiblioteket.

Tags