RB Digital - tidligere Zinio

Læs 343 engelsksprogede e-magasiner, lige fra "The Economist" til "Rolling Stone". Der er også tidsskrifter på dansk.

Log på RB Digital (tidligere Zinio)


Zinio skifter d. 27. juni 2017 navn til RB Digital og får i den forbindelse ny app.


Du vil derfor blive bedt om at hente den nye "RB Digital" app, når du åbner din "Zinio for libraries" app.

I den nye app vil du være nødt til at genhente alle de magasiner, du vil have liggende på din tablet, hvis du fx ikke er færdig med at læse dem.

Fremover vil du kunne hente nye magasiner direkte i appen. Noget andet nyt er en trykbar indholdsfortegnelse i magasinerne, så du hurtigt kan få adgang til en bestemt artikel.
 

 

RB Digital giver adgang til et stort antal engelsksprogede e-magasiner. Udvalget består både af populære ”bladre-magasiner” og mere hardcore fagtidsskrifter og spænder bredt fra The Economist og Science til National Geographic, Cosmopolitan, Country Living og Rolling Stone.

  • Bibliotekspakken består af 343 af de mest populære magasiner.
  • Nyeste udgave af et magasin udkommer på RB Digital samtidig med den trykte version.
  • Der er ikke loft på antal af udlån. Læs så mange du har lyst til.

 

Vejledning til RB Digital

Følg linket øverst på denne side der siger ’Log på RB Digital’. 

Her kan du udvælge det/de magasiner du gerne vil læse. Der kan søges på magasintitler øverst til venstre eller du kan vælge bestemte emner, ved at klikke på ’All Genres’, og sprog, på ’All Languages’, til højre. Først skal du dog oprette en konto, hvilket er hurtigt gjort.

Opret en bruger

Øverst til højre står der ’Create New Account’. Udfyld felterne her og vælg en god adgangskode og tryk derefter ’Create Account’. På næste skærm vælger du Frederiksberg Kommune på listen og trykker ’Continue’. Nu er du klar til at læse!

Du kan se, at du er logget ind, ved at dit navn står øverst til højre og her kan du logge ind en anden gang, hvis det bliver nødvendigt.

Læs magasiner

Når du har fundet et magasin du gerne vil læse, klikker du på ikonet nederst til højre, hvor der er et magasin med plustegn på. Eller du kan klikke på magasincoveret og vælge ’Checkout’ derefter. Nu er magasinet i din personlige samling. Du kan enten vælge og læse det her og nu på ’Start Reading’ eller fortsætte med at kigge rundt på ’Keep Browsing’.

Du kan læse de valgte magasiner i en browser eller via RB Digital app’en, der virker til en lang række devices som f.eks. Ipad, Iphone, Android-telefoner/tablets mm. Læs mere nedenunder. 

Læs dine magasiner offline via RB Digital app'en

RB Digital fungerer på en lang række mobile devices ved at downloade en gratis app i App Store, Google Play ol. Følgende devices kan bruges: PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Kindle Fire/Fire HD, Nook HD/HD+, Windows 8 og Blackberry Playbook. Bemærk at app’en hedder ’OneClickdigital’ i appstore og 'RBdigital' i Google Play , hvis du selv søger den frem der hvor du henter apps.

Din oprettede RB Digital konto bruges som login til denne app. Når du er logget på app’en, kan du se en oversigt over de magasiner du har valgt tidligere. Hvis der er et lille ikon under magasincoveret, med en sky og en pil der peger nedad, så betyder det, at magasinet endnu ikke er downloadet til dit device. Når du klikker ind for at læse et magasin, begynder RB Digital at hente det og ikonet vil være væk, når du er tilbage på oversigtssiden. Det betyder, at du kan læse magasinet når du er offline.

Bemærk at du kun kan læse magasiner i app´en og ikke tilføje nye. For at tilføje nye magasiner må du logge dig ind på din RB Digital konto via linket oppe i toppen af denne side. Det kan sommetider være nødvendigt, at trykke på det lille møtrik ikon øverst til venstre og vælge ’Refresh Library’, for at nye magasiner dukker op i app'en.

Betingelser for brug

  • Kan benyttes hjemmefra, hvis du bor i Frederiksberg Kommune og er registreret som låner på Biblioteket Frederiksberg
  • Alle (uanset bopæl) er velkomne til at møde op på biblioteket og benytte basen fra en af vores computere