Sommer på Frederiksberg

Biblioteket inviterer til en lang række sjove arrangementer for børn denne sommer. Kom og deltag i spændende maker-workshops, syng fællessange i Lindevangsparken, lyt til fantastiske historier og prøv kræfter med parkour. 

Skal du også holde sommerferie på skønne Frederiksberg? I denne artikel får du det fulde overblik over bibliotekets mange sommerferieaktiviteter for børn og deres familier.

Kom med på Fortælleruten
Sammen med Teatret Riddersalen har vi udviklet en lokalhistorisk fortællerute, hvor du kan gå på opdagelse efter nogle af de Frederiksberg-fortællinger, der ligger gemt i gader, bygninger og parker. Undervejs vil du møde bønder, konger, prinser, prinsesser og vilde dyr, der alle indgår i fortællingerne om, hvordan Frederiksberg blev til.
Se alle datoer og hent dine billetter her.

Hør gode historier med Fortælletid
Hver onsdag kan du få en god historie fortalt af landets bedste historiefortællere på Frederiksberg Hovedbibliotek. Der bliver både fortalt kendte og mindre kendte eventyr, historier fra den nordiske mytologi og en masse andre gode, sjove, spændende og medrivende fortællinger for børn, unge og voksne.
Se alle datoer og hent dine billetter her.

Deltag i kreative maker-workshops
Kom og vær med til en lang række kreative maker-workshops, hvor du blandt andet kan bygge robotter, flyve med droner og lave dit helt eget tekstiltryk på en t-shirt eller mulepose.
Se alle datoer og hent dine billetter her.

Små synger i Lindevangsparken
Tag med på en musikalsk tur på legepladsen og i parken. Vi synger og leger os sammen igennem sjove sange, I kender - og sikkert også en enkelt eller to I ikke kender.
Se alle datoer og hent dine billetter her.

Dyrk parkour på Nordens Plads
StreetX kommer til Frederiksberg i uge 29 og sætter sommeren i gang med et brag. Her kan du prøve sej parkour, street action og fede udfordringer for børn, unge og deres familier.
Se alle datoer her.

Nedenfor kan I se et overblik over alle sommerens arrangementer og klikke jer ind på de enkelte for at læse mere. De fleste af arrangementer kræver billet, så husk at sikre dig din plads.

Alle arrangementer er en del af Sommer på Frederiksberg. Se alle sommeraktiviteter for børn på Frederiksberg her. #SommerPåFrederiksberg