Workshop: Velkommen i Hr. Struganoffs restaurant

Frederiksberg Hovedbibliotek byder velkommen i Hr. Struganoffs restaurant! Besøg vores helt nye lege-installation til en workshop med masser af sjov, leg og læring for jeres børn.

Til workshoppene kan I møde  den foretagsomme kok Hr. Struganoff, som gerne vil gøre sine gæster glade i restauranten, og som måske har det med at komme til at overdrive en LILLE smule, når han først er kommet godt i gang med kokkerierne. Historierne om Hr. Struganoff er tegnet af Siri Melchior og skrevet af Kim Fupz Aakeson, og seriens 4 bøger tager grundlæggende begreber som mad, bogstaver, tal, modsætninger og farver under kærlig behandling.

Her kan du finde links til de forskellige workshops, som vi udbyder til alle børnehaver ( alder 3 til 5 år), førskolebørn ( alder 5 til 6 år)  samt 0. klasser på Frederiksberg. Hver enkelt workshop er indholdsmæssigt tilpasset alderstrinnet. 

Læs mere om de enkelte workshop samt alt praktisk omkring workshoppene ved at trykke på booking linket;

 

Book billetter for førskolebørn og 0. klasser (5 til 7 år) her 

Book billetter til daginstitutioner (3 til 5 år) her

Når du tilmelder dig vores arrangementer, indsamler vi dit navn, e-mailadresse og telefonnummer og du godkender samtidig, at vi sender en reminder ud på sms eller e-mail op til arrangementet. Indsamlet data anvendes kun i forbindelse med det pågældende arrangement. Efter arrangementets afholdelse slettes alle persondata.