BAG SCENEN - Kom og få et indblik i biblioteksbøgernes cirkulation

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Nye bøger i salene

26.05.23
Få et uformelt smugkig ind bag bibliotekets logistik, når vi flytter rundt på inspirationsbordene på Hovedbiblioteket, Frederiksberg.

Biblioteket Frederiksberg har over 60 runde borde med forskellige bogsamlinger, specialkurateret til dig. Bøgerne på alle bordene cirkulerer i bibliotekets økosystem: De bliver lånt, læst, afleveret og finder tilbage til der, hvor de hører til. Og så starter det hele igen.

For at opretholde et funklende og bugnende bibliotek flytter vi om på de forskellige bogsamlinger - eller 'profiler' som vi kalder dem. Nogle profiler er populære, bliver hurtigt tømt af flittige læsere, og efterlader et tomt bord bag sig. Andre profiler indeholder bøger, som vi gerne vil give ekstra opmærksomhed, og derfor flytter frem i frontlinjen, hvor eksponeringen er højest.

Fredag den 26. maj 2023 mellem 10-13 kan du komme forbi og få et uformelt indblik i overvejelserne, kurateringen logistikken, teknikken, praktikken. Bibliotekets personale er i udlånssalen og er klar til at snakke mens de flytter bøger.

Alle er velkomne - vi glæder os til at se dig!

Vil du i kontakt? Tøv ikke med at skrive til litterat, Biblioteket Frederiksberg Søren Langager Høgh - soho06@frederiksberg.dk.