Tirsdagstango: Tangoforløb for seniorer

Tango er godt for både sind og krop. Derfor giver Biblioteket Frederiksberg i samarbejde med Hold Hjernen Frisk 12 seniorer mellem 60 og 75 år mulighed for at få tangoundervisning dette forår.

Argentinsk tango er en pardans, som improviseres i øjeblikket, inspireret af musikken. Føreren hører musikken, mærker den og omsætter den til en impuls til følgeren, som omsætter den til dans.
Deltagerne skal i dansen forbinde sig, så de kan mærke hinandens vægt og akse, de skal holde balancen sammen og kommunikere udelukkende gennem den fysiske forbindelse. Gennem forløbet vil de dansende via øvelser, styrke denne fysiske forbindelse gennem kroppen og nervesystemet.

I denne video kan du høre forfatter, kunstner og tangodanser Gunnar Wille fortælle om tango og sit forhold til dansen.

Dansen er god både et socialt, mentalt og fysisk plan, og derfor var det oplagt for Biblioteket Frederiksberg at indgå i samarbejdet med Hold Hjernen Frisk, der har støttet projektet økonomisk.

Undervisningen foregår tirsdage kl. 10.00-13.00 på Medborgercentret Nordens Plads, Nordens Plads 16A, 2000 Frederiksberg. Forløbet starter senere dette forår.

NB: Pladserne til tirsdagstango er allerede revet væk, men du kan skrive dig op på venteliste ved afbud ved at sende en mail til Philip Meisner på phme01@frederiksberg.dk

Tags