Guidet omvisning på Fortælleruten (4-6 år)

Book en guidet omvisning på Fortælleruten med Daimi Gentle og en børnekulturformidler fra Biblioteket

Vores fortællinger: De gemte fortællinger på Frederiksberg

Har du tænkt over hvor mange fortællinger, der gemmer sig på Frederiksberg?

Kom med på en guidet omvisning på Fortælleruten, hvor vi går på opdagelse og finder de fortællinger, der gemmer sig bag gadenavne, bygningers facader og i byens parker. I kan møde gulerodsbønder, konger og prinsesser, vilde dyr og insekter. Undervejs slår vi et smut forbi Teatret Riddersalen, hvor Daimi Gentle åbner fortælleposen og inviterer os ind i de gemte fortællinger om det gamle teaters historie.

Fortælleruten er udviklet i et samarbejde mellem Biblioteket og Teatret Riddersalen – for byens børn med korte ben og fantasifulde hoveder. Omvisningen er beregnet til en børnehavegruppe (10-15 børn) og pædagoger. Omvisningen tager sin begyndelse ved Kiosken i Lorrys Have og slutter ved Frederiksberg Slot.

Bemærk: I skal kun bestille én billet, som gælder for hele gruppen.

Vigtigt: I tilfælde af en aflysning, må du meget gerne afbestille billetten, så andre børn kan få glæde af workshoppen. Billetten kan afbestilles via billetsystemet eller via sms på 2898-1901.

Når du tilmelder dig vores arrangementer, indsamler vi dit navn, e-mailadresse og telefonnummer og du godkender samtidig, at vi sender en reminder ud på sms eller e-mail op til arrangementet. Indsamlet data anvendes kun i forbindelse med det pågældende arrangement. Efter arrangementets afholdelse slettes alle persondata.

Book en billet her

Onsdag 30. september kl. 10

Onsdag 7. oktober kl. 10

Onsdag 14. oktober kl. 10

Onsdag 21. oktober kl. 10

Fortælleposer

Har I lyst til selv at gå opdagelse, kan I låne en Fortællepose på Biblioteket. I Fortælleposen finder I inspiration til aktiviteter og materialer, der kan hjælpe jer i gang med både at finde og finde på fortællinger. De kan nemlig gemme sig i alt fra gadenavne til børnenes egen fantasi. Vi lægger med andre ord op til et forløb om fortælling, som I selv kan strukturere og tilpasse alt efter, hvad der passer ind i jeres hverdag. Du kan læse mere om Fortælleposerne ved at klikke her. 

I Fortælleposen finder I f.eks.:

  • To breve, der lægger op til fortælleaktiviteter, som I kan arbejde med før og efter, I begiver jer ud på Fortælleruten
  • Et kort til Fortælleruten - en gåtur med start ved Riddersalen, Allégade 7-9 - tilpasset korte ben
  • Fortællekort og andre fortælleværktøjer
  • Bøger, der sætter gang i fortællelysten

Bestil en Fortællepose ved at kontakte børnekulturformidler Lærke Skjærlund på lask02@frederiksberg.dk - med oplysning om navn på institutionen, lånernummer til Biblioteket samt på hvilken filial I ønsker at afhente Fortælleposen. Så kontakter vi jer, når Fortælleposen er klar til afhentning. Kontakt os også meget gerne, hvis I har spørgsmål til konceptet.

Har du spørgsmål til omvisningen eller konceptet, kontakt gerne børnekulturformidler Lærke Skjærlund på lask02@frederiksberg.dk

En del af Vores fortællinger som sætter spot på de fortællinger, som vi fortæller om os selv, dem der definerer os som fællesskab, og dem vi giver videre til andre.