Arrangement: Omvisning på Fortælleruten (4-6 år)

Book en guidet omvisning på Fortælleruten med Daimi Gentle og en børnekulturformidler fra Biblioteket

De gemte fortællinger på Frederiksberg

Har du tænkt over hvor mange fortællinger, der gemmer sig på Frederiksberg?

Kom med på en guidet omvisning på Fortælleruten, hvor vi går på opdagelse og finder de fortællinger, der gemmer sig bag gadenavne, bygningers facader og i byens parker. I kan møde gulerodsbønder, konger og prinsesser, vilde dyr og insekter. Undervejs slår vi et smut forbi Teatret Riddersalen, hvor Daimi Gentle åbner fortælleposen og inviterer os ind i de gemte fortællinger om det gamle teaters historie.

Fortælleruten er udviklet i et samarbejde mellem Biblioteket og Teatret Riddersalen – for byens børn med korte ben og fantasifulde hoveder. Omvisningen er beregnet til en børnehavegruppe (10-15 børn) og pædagoger. Omvisningen tager sin begyndelse ved Frederiksberg Slot og slutter ved Kiosken i Lorrys Have.

Bemærk: I skal kun bestille én billet, som gælder for hele gruppen.

Vigtigt: I tilfælde af en aflysning, må du meget gerne afbestille billetten, så andre børn kan få glæde af workshoppen. Billetten kan afbestilles via billetsystemet eller via sms på 2898-1901.

Når du tilmelder dig vores arrangementer, indsamler vi dit navn, e-mailadresse og telefonnummer og du godkender samtidig, at vi sender en reminder ud på sms eller e-mail op til arrangementet. Indsamlet data anvendes kun i forbindelse med det pågældende arrangement. Efter arrangementets afholdelse slettes alle persondata.

Book en billet her

Tirsdag 8. juni kl. 10.15 - aflyst

Onsdag 9. juni kl. 10.15 - booket

Torsdag 10. juni kl. 10.15

Tirsdag 22. juni kl. 10.15 - booket

Onsdag 23. juni kl. 10.15 - booket

Torsdag 24. juni kl. 10.15 - booket

V spørgsmål kan I kontakte børnekulturformidler Lærke Skjærlund eller børnekulturformidler Ekin Samer