Lån en Sprogstartskasse og book en workshop

Få inspiration til at lege med litteratur og sprog!

I en sprogstartskasse finder I seks poser med hver sit tema og sproglige fokus. Poserne tager udgangspunkt i billedbøger og kombinerer billedbogen med legetøj og digitale redskaber samt en grundig og lettilgængelig introduktion til dialogisk læsning og sprog-og bevægelseslege.

Kasserne kommer i to varianter: til de 1-3-årige og til de 3-6 årige.

Når I booker en sprogstartskasse, booker I samtidig en introworkshop, som tager udgangspunkt i en af de seks poser. Workshoppen er både litteraturoplevelse for børnene og en introduktion for pædagoger til sprogstartkassen.

Workshop for vuggestuer

Workshoppen tager udgangspunkt i Lili kender alle farver af Kim Fupz Aakeson. Gennem højtlæsning, leg og samtale kommer vi omkring alle farverne og lærer Lili og hendes kreative tilgang til verden at kende.

Bestil billet til workshoppen for vuggestuer.

Workshop for børnehaver

Workshoppen tager udgangspunkt i Stormhvalen af Benji Davies, hvor vi hører om den lidt ensomme dreng Louis, som en dag finder en ny ven. Vi snakker om forskellige følelser og går på opdagelse i bogens fine illustrationer.

Bestil billet til workshoppen for børnehaver.

Praktisk information

  • Sted: Workshoppen foregår på Hovedbiblioteket, Falkoner Plads 3. 
  • Varighed: 30 - 45 minutter.
  • Antal deltagere: Børnegruppe på max. 12 børn plus pædagoger. 
  • Låneperiode: 8 uger. Det tilrettelagte forløb varer 6 uger. Sprogstartskassen skal afleveres på Hovedbiblioteket efter endt låneperiode.
  • Aflysning:I tilfælde af en aflysning, skal I afbestille via billetsystemet eller mail til Majken Lillelund von Lillenskjold .

VIGTIGT: Sprogstartskassen udleveres til workshoppen, så medbring ladcykel/stor klapvogn til transporten hjem.

Det er gratis at låne kasserne.

 

Hvis I vil vide mere, kan I sende en mail til børnekulturformidler Majken Lillelund von Lillenskjold  eller booke en sprogstartskasse i formularen.