Tilbud til dig

Biblioteket har en stor palette af tilbud til dig. Du kan låne bøger, musik, film og spil og benytte vores mange digitale tilbud og netmedier. Vi tilbyder wifi, læsepladser, dagens aviser og lån af både computere og tablets - og så har vi en række af faste tilbud:

Aviser

På biblioteket har du mulighed for at holde dig orienteret i dagens aviser, enten i dagens trykte udgave eller online via PressReader og RB Digital

Print 

På Hovedbiblioteket og Medborgercentret Nordens Plads kan du printe, kopiere og scanne. Det kræver kun, at du opretter en kopi- og printkonto, så er du godt i gang.
 

Maker-aktiviteter

Bliv endnu klogere på computere, kreativitet og robotter med vores nye maker-aktiviteter.

Lektiecafé

Vi hjælper dig med dine lektier - både hvis du går i folkeskole, på en gymnasiel uddannelse eller en erhversrettet ungdomsuddannelse. Du kan også få sprogtræning i lektiecaféen. Læs om lektiecafeén. 

Biblioteket kommer- service

Hvis du bor i Frederiksberg Kommune og ikke selv kan komme på biblioteket på grund af handicap eller alder, kan du blive tilmeldt Biblioteket Kommer.

Book en bibliotekar

Få hjælp til litteratursøgningen ved de større skriftlige opgaver og hjælp til bibliotekets mange digitale tilbud.

It-cafeén

Driller computeren og teknikken derhjemme, så kan du få hjælp i IT-cafeen.

Læsehund

Har dit barn svært ved at læse? Så kan en læsehund måske hjælpe. Gå til læsehund er et tilbud til børn, som har brug for fornyet motivation og glæde ved at læse.

Litteraturvenner

Bliv Litteraturven og del din interesse for litteratur med en anden.