Forfatteren, som er gastronomisk chef på restaurant Gemyse i Tivoli, præsenterer opskrifter på en række retter med grøntsager som det primære omdrejningspunkt
Emneord
grønsager grønsagsretter
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Bidrag af
Beskrivelse
Downloades i EPUB-format
ISBN
9788793867246
Udgave
1. udgave
Omfang
240 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En varm og stemningsfuld bog, der oser af kreativitet, smag og gode råvarer. Lækkert layout med store farverige fotografier, der giver stor lyst til at gå i køkkenet. Alle opskrifter fylder en side med tilhørende foto på modsatte side og er tilgængelige for alle, der er vant til at færdes i et køkken
Forlagets beskrivelse
Forlagets beskrivelse af: Gemyse af Mette Dahlgaard Jensen
Midt i Tivoli ligger restauranten Gemyse som en lille grøn og eventyrlig oase midt i haven...