- Bog
Latinsk kogebog : spis godt med Cato og Marcus Apicius
Serie
En kulinarisk tidsrejse tilbage til det det romerske imperium med Cato den ældres og Marcus Apicius' autentiske opskrifter på latin og dansk, samt kommentarer om datidens gastronomi
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.10275
Bidrag af
Beskrivelse
Serien udgivet i samarbejde med Latinselskabet
ISBN
9788712059783
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
168 sider
Forlag
Gad
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Historisk tidsskrift, Bd. 120, h. 2 (2020)
Historisk tidsskrift, Bd. 120, h. 2 (2020)Aigis online, 2020, nr. 1
Aigis online, 2020, nr. 1Historie-online.dk online, 2020-02-11
Historie-online.dk online, 2020-02-11Logos, 2020, nr. 1
Lektørudtalelse
En kuriøs, men absolut spændende og seriøs bog om romersk madkultur. I modsætning til, hvad man måske skulle tro, kan retterne også tilberedes og spises i dag, især hvis man ifølge forfatterne er til italiensk, vietnamesisk eller marokkansk mad! Rom var en stormagt og havde adgang til andre landes krydderier, og det kan give hjemmekokken mod på at prøve