Mette Hoff

Mette
Hoff

Bibliotekar
Bibliotek:
Afdeling:

Mit navn er Mette Hoff. Jeg arbejder i voksenafdelingen på Hovedbiblioteket, hvor mit specielle område er Kunsthjørnet.

Fra barn af har jeg været meget optaget af kunst, og gennem mange år har jeg med min familie fartet Europa og USA rundt for at se kunst. I dag holder jeg mig mest til Danmark. Her følger jeg til gengæld godt med i, hvad der foregår på kunstfronten og er ikke bleg for at stå tidligt op og tage toget til en fjern del af landet for at se en interessant udstilling. Denne interesse afspejles i Kunst på hjemmesiden, hvor jeg bl.a. redigerer en liste over aktuelle kunstudstillinger og skriver blogs om kunst, arkitektur og design. 

Når jeg ikke lige befinder mig fysisk eller virtuelt i Kunsthjørnet, er jeg at finde ved bibliotekarbordet. Her hjælper jeg brugerne med bl.a. at finde informationer og gode bøger. Ellers er jeg i gang med at finde bøger til de brugere, der ikke selv kan komme på biblioteket. Eller måske er jeg i undervisningslokalet for at lære brugerne om internettets mysterier.

Hvis jeg i fritiden ikke er på kunstudstillinger, kan jeg sagtens være at finde ved en kammer- eller liedkoncert eller hjemme ved computeren i gang med slægtsforskning, som også er en af mine interesser.