Mette Mahler

Mette
Mahler

Bibliotekar
Bibliotek:
Afdeling:
Telefon:
3821 1843

Jeg er voksenbibliotekar på Hovedbiblioteket og en af webredaktørerne med særlig ansvar for universet Musik, film og spil.

Jeg brænder for at formidle bibliotekets mange fantastiske tilbud. Især de virtuelle tilbud er en guldgrube af viden, som mange flere gerne må bruge. Nogle virtuelle tilbud er stadig under udvikling, men allerede nu kan de fungere som en godt alternativ til de tradionelle fysiske tilbud. F.eks. kan det virke tungt at skulle i gang med at bruge Filmstriben i forhold til en klassisk dvd, men det er slet ikke så besværligt, og fordelene er mange.

Når jeg tænker bibliotek, ser jeg gerne en kombination af både det fysiske og det virtuelle bibliotek. Et emne har mange facetter, og jeg kombinerer gerne film, bøger og netsider med hinanden - spørgsmålet er at finde den bedste og mest relevante viden om emnet, f.eks. emner som iværksætteri, de bedste oplevelser på ski, danmarkshistorie eller lign.

Både fagligt og privat er jeg meget bred i mine interesser, og mange emner fanger min interesse. Jeg ved en del om it-formidling og -læring, heste og natur. Solskinsøen Bornholm og især den bornholmske natur har min store interesse, som jeg gerne ligesom e-baserne vil formidle til så mange som muligt.

Du er meget velkommen til at spørge mig om især film for både børn og voksne.