Huskelister

Det er let at lave dine egne lister på biblioteket. Det kan være en liste med de bøger, du skal låne inden sommerferien, en liste med dine yndlingsgysere, julemusik, eller lister og bøger, du har læst og gerne vil genlæse.

De lister, du laver, får indflydelse på de forslag, biblioteket kommer med til dig på forsiden.

Tilføj en bog til en liste

  • Du skal først logge ind
  • Søg den titel frem, du gerne vil tilføje til listen
  • Klik på 'Tilføj til liste'
  • Du får nu mulighed for at vælge den liste, du gerne vil tilføje titlen til eller føje den til en ny liste, du selv opretter 

Dine lister ligger i dit personlige bibliotek, og her kan du oprette flere lister, omdøbe eller slette eksisterende lister. Du har også mulighed for at dele dine lister med andre på enten Facebook eller Twitter. 

Se alle tilgængelige lister.

Tidligere lån

Med vores nye bibliotekssystem er det ikke længere muligt at give tilladelse til, at systemet gemmer oplysninger om dine tidligere lån. I stedet kan du fx oprette en liste med bøger du har læst og gerne vil genlæse.

Forsvundne lister

Desværre har der vist sig at være nogle problemer med listerne, og en del lånere har oplevet, at deres lister er forsvundet. Det er der flere forklaringer på, men fejlen burde nu være rettet, så listerne ikke igen forsvinder. Desværre er det ikke muligt på nuværende tidspunkt at gendanne data fra forsvundne lister. Vi beklager ulejligheden.