Min vinterlæsning

Glem alt om kulde, mørke og sjap for en stund, og læs en god bog. Min vinterlæsning er for de 8-14- årige læseheste, der måske også har en fotograf gemt i maven.

Min Vinterlæsning

Vintertid er læsetid, især på biblioteket. Her har vi brugt coronatiden på at købe en masse nye, fede bøger, som ligger klar til at komme ud til de 8-14- årige læseheste. Der er bøger om youtubere, kiksede kærestebreve, misforståede zombier, mere eller mindre succesfulde børnedetektiver og alt derimellem.

Del din læseoplevelse og få en bog

For at gøre det hele lidt sjovere, så vil vi gerne vide hvad du læser denne vinter og hvorfor du synes at andre skal læse den (hvis du synes det...)

Tag derfor et billede af bogen og gør det så vinterhyggeligt, som du kan. Færdiggør så sætningen "Læs den fordi..." og læg billedet op på bibliotekets Facebookside eller Instagram. Du kan med #minvinterlæsning og #bibfrb. Husk dit fornavn og alder. Du kan også sende det til os som mail til denne adresse: vinterlaesning@frederiksberg.dk

Biblioteket uddeler en boggave som tak for billedet. Den kan du komme ned på bibliotektet og hente, når det fysiske bibliotek åbner.

Biblioteket anbefaler disse bøger

Bøgerne kan du finde på Ereolen GO eller bestille fra biblioteket i en bogpose. Læs her hvordan du bestiller en bogpose. Bestil en bogpose

Gode vinterbøger for de 8-10-årige

Her finder du en samling af bøger, som særligt egner sig til de yngste læsere. 

Gode vinterbøger til de 10-12-årige

Her finder du en oversigt over de bøger biblioteket har indkøbt, der egner sig særligt godt til børn fra 10 år.

Gode vinterbøger til de 12-14-årige

Her finder du en samling af bøger, som biblioteket anbefaler til de ældste læseres vinterlæsning.