"Vores digitale børn" - community for forældre

Bliver du til tider forvirret over det medielandsskab vores børn vokser op i – og mangler du viden og indblik i, hvordan du som forælder skal forholde dig til dine børns medievaner? Du er ikke alene!

Vores digitale børn er et community for forældre, der ønsker indsigt og sparring i forhold til de emner og spørgsmål som opstår i kølvandet på vores børns digitale liv og vaner. Her har vi fokus på to ting: Viden og dialog. 

I Vores digitale børn får du adgang til den nyeste viden om forskning og tendenser, formidlet i et sprog hvor alle kan være med, af fagpersoner som specifikt arbejder med børn og unges digitale dannelse.

Fagpersonerne er:

  • Anna-Sofie Bruun: Projektleder og børnekulturformidler med fokus på de 0 - 14 åriges digitale dannelse - anbr13@frederiksberg.dk 
  • Anna de Boer Klitgaard-Lund: Projektleder indenfor digital læring med fokus på unge og voksne - ankl07@frederiksberg.dk 
  • Anders Koch Madsen: Digital kulturformidler med fokus på commuinities - anma31@frederiksberg.dk 

Det er også muligt at sparre med andre forældre om at have børn der vokser op i en højteknologisk tidsalder. Her handler det ikke om "synsninger" men at opdragelse og dannelse ikke er størrelser, der findes færdige svar på. Det er nemlig noget vi udvikler forståelser af gennem erfaringer fra hverdagen og dialog med hinanden. 

Vores digitale børn er ikke kun på Facebook – vi kommer løbende til at afholde spændende arrangementer og events, hvor vi vil holde fast i målet om viden og dialog. 

Find os her: 

https://www.facebook.com/groups/voresdigitaleboern/