Om Musik, film & spil

Bibliotekets sektion for musik, film og spil tilbyder fysiske materialer som cd'er, lp'er, DVD'er, spil og bøger, men også digitale tilbud som streamingtjenester, podcasts og online communities.

Besøg os i hovedbibliotekets tilbygning

Du finder sektionen for musik, film og spil i tilbygningen til hovedbiblioteket på Falkoner Plads. Gå ned af trappen til højre for dig, lige når du er kommet ind af vores hoveddøre, og tag så trappen på højre ind.

Gå på opdagelse eller spørg os

Du er velkommen til selv at gå på opdagelse blandt vores mange spændende materialer og digitale resseourcer - men du må også altid gerne spørge løs. Vi deler fælles betjeningssted med kollegerne fra børnebiblioteket og ellers så fang os, når vi kommer rundt i lokalet for at hjælpe.

Hvad har vi egentlig at byde på?

Ud over nogle rigtig fine hyggekroge med anlæg, lækre vinyler og masser af nyheder, så er der også mange borde, som er velegnet til f.eks. studiepladser.

Og så er der jo hele vores samling! Blandt meget andet:

  • Noder og bøger - vi har masser af noder inden for alle genrer. Ligesom der også er bøger om  f.eks. musikteori, teaterhistorie, filmvidenskab og "lær-at-spille...." til dig der er igang med at lære et bestemt instrument.
  • Musik på cd, lp og dvd - både klassikere og nyheder. Lp'erne står samlet ved anlægget i hyggekrogen, hvor du også finder et udvalg af store, lækre bokssæt. Cd'erne og dvd'erne er fordelt på genrer rundt omkring i rummet.
  • Tidsskrifter - bibliotekets samling af tidsskrifter i relation til emnerne musik, film og spil står også hos os. Ligesom i voksenbiblioteket så kan nyeste nummer kun læses på biblioteket, imens ældre numre kan lånes med hjem.
  • Spillefilm og tv-serier - vi har en stor samling af både spillefilm og tv-serier, som står adskilt, så man nemt kan finde rundt i dem. Og husk endelig at vi som supplement til vores fysiske filmsamling naturligvis også stiller Filmstriben til rådighed for kommunens borgere.
  • Spil i alle afskygninger - vi har masser af spil til både pc og diverse konsoller samt en stor (og stadigt voksende) samling af brætspil. 

Vi ses - enten på biblioteket eller online

Vi glæder os til at se dig, uanset om det er et besøg i vores dejlige biblioteksrum, eller når du læser med på nyheder og temaer her på hjemmesiden.