Lån musik, film og spil

Gå på opdagelse i et skatkammer af musik, film, spil og bøger på Hovedbiblioteket.

Besøg os

På Hovedbiblioteket er gallerierne mellem de tre udlånssale renoveret og åbnet for publikum. Her finder du bl.a. cd'er, dvd'er og noder, som tidligere stod i Østsalen. 

Bræt-, computer- og konsolspil finder du i tilbygningen på Hovedbiblioteket. 

Gå på opdagelse eller spørg os

Du er velkommen til selv at gå på opdagelse blandt vores mange spændende materialer og digitale resseourcer - men du må selvfølgelig også altid gerne spørge løs!

Mød os i infocenteret eller fang os, når vi kommer rundt i lokalet for at hjælpe.

Hvad har vi egentlig at byde på?

  • Noder og bøger - vi har masser af noder inden for alle genrer samt "lær-at-spille...."-bøger til dig der er igang med at lære et bestemt instrument. 
  • Musik på cd, lp og dvd - klassikere, nyheder, lækre bokssæt, flotte vinyler. Der er noget for enhver smag!
  • Tidsskrifter - bibliotekets samling af tidsskrifter i relation til emnerne musik, film og spil finder du sammen med de resterende tidsskrifter lige i forlængelse af forhallen. Det nyeste nummer kan kun læses på biblioteket, men ældre numre kan lånes med hjem.
  • Spillefilm og tv-serier - vi har en stor samling af både spillefilm og tv-serier på dvd. Derudover er bibliotekernes streamingtjeneste Filmstriben til rådighed for alle kommunens borgere.
  • Spil i alle afskygninger - vi har masser af spil til både pc og diverse konsoller samt en stor (og stadigt voksende) samling af brætspil. Du finder det hele i tilbygningen på Hovedbiblioteket.

Vi ses - enten på biblioteket eller online

Vi glæder os til at se dig, enten i vores dejlige biblioteksrum eller i det "virtuelle" bibliotek her på hjemmesiden og i vores andre digitale kanaler.