PressReader

Online adgang til ca. 7400 aviser og tidsskrifter fra mere end 100 lande på flere end 60 sprog.

Log på Press Reader

(Bemærk at adgang til de danske aviser fra udlandet desværre ikke er muligt for indeværende. Vi arbejder på sagen)

Adgang til aviser fra hele verden fra din lænestol. Du kan ofte finde aviserne i PressReader før den trykte kopi er tilgængelig i udgivelseslandet.

Aviserne er gengivet i deres oprindelige udseende og er således en 1 :1 kopi af originalen. De fleste aviser har et arkiv (svinger fra 14-90 dage) således at hvis du ikke lige når at læse dagens udgave af The Daily Telegraph, kan du nå det imorgen.  

De danske aviser kan du kun læse, hvis du tilgår PressReader fra udlandet. Dermed kan du læse de fleste større danske aviser på ferien i udlandet.

(Bemærk at adgang til de danske aviser fra udlandet desværre ikke er muligt for indeværende. Vi arbejder på sagen)

For at se en introvideo til PressReader, klik her

Sådan kommer du igang med PressReader 

  • Klik på linket for at gå til PressReader. Indtast herefter dit lånernummer/cpr. nr samt den pinkode du normalt benytter på biblioteket.
  • Tryk på menutegnet (kig efter 3 linjer ovenpå hinanden) på sidens øverste venste hjørne og vælg herefter fanen "Publications". Her får du mulighed for at se hvilke aviser der er tilgængelige fra de enkelte lande samt hvilke sprog der er tilgængelige.
  • Klik på den avis du ønsker at læse eller brug søgefunktionen i øverste højre hjørne. Når du har fundet den avis du ønsker at læse, klik da på forsiden og avisen vil åbne sig. Du kan bladre i siderne ved at benytte piletasterne på dit tastatur eller ved at klikke og trække med din mus. Dobbeltklik med musen hvis du ønsker at forstørre en del af siden. 

Læs PressReader i en App

  • Du kan hente PressReader til enten IOS eller Android.
  • Når du er logget ind i App´en med din biblioteksadgang, har du 24 timers adgang til Pressreader. Efter de 24 timer kan du forny din mulighed for at downloade til app´en ved at logge på PressReader via et PressReader Hot Spot (biblioteks -wifi). 

 

Vi vil rigtig gerne høre om dine erfaringer med e-baserne på fkb.dk  og hvis du har lyst til at dele tips, tricks og anbefalinger med andre, så skriv endelig til os på chsa04@frederiksberg.dk.