Safari Tech Books Online

Adgang til 250 IT-bøger på engelsk som løbende bliver udskiftet for at kunne tilbyde et opdateret udvalg.

Log på Safari Tech Books Online

Vigtigt ved brug af Safari Tech Books Online: Det er ikke tilladt at bruge webspidering software på Safari Tech Books Online. Leverandøren lukker straks for adgangen for ALLE, når det sker.


Adgang til 250 IT-bøger på engelsk. Bøgerne er udgivet af store IT-forlag som O'Reilly, Adobe, Sun, Que, Sams, Addison-Wesley m.fl.

Nogle bøger kan findes i Safari, før de udkommer som papirbog. Samlingen henvender sig både til hjemmebrugere og til IT-professionelle og programmører. Samlingen bliver løbende udskiftet.

Vejledning til Safari Tech Books Online

 

Betingelser for lån

  • Kan benyttes hjemmefra, hvis du bor i Frederiksberg Kommune og er registreret som låner på Biblioteket Frederiksberg

Teknik

  • Print er tilladt i begrænset omfang (ét kapitel)
  • Frederiksberg Bibliotek har købt adgang til et vist antal samtidige brugere. Man kan derfor blive mødt med flg. besked: 'Session disabled. We're sorry, but the maximum number of concurrent session has been exceeded. Please try again later.'
  • Af samme grund er det vigtigt at logge af (luk vinduet eller brug logout), når man er færdig med at bruge Safari Tech Books Online, så den næste bruger kan komme til

Del dine erfaringer med os

Vi vil rigtig gerne høre om dine erfaringer med e-baserne på fkb.dk  og hvis du har lyst til at dele tips, tricks og anbefalinger med andre, så skriv endelig til os på chsa04@frederiksberg.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!