Anmeldelse af Percy Jackson 1 og 2

Børnebibliotekets praktikant Marcus på 15 år elsker bøgerne om Percy Jackson og fortæller dig her hvor gode de er og hvorfor du skal læse dem.

 

Percy Jackson og olymperne : Lyntyven

Er en elegant sammenfletning af vores moderne dagligdag og de gamle græske myter, som bliver skrevet i al pragt. Jeg har personligt tikke kunne ligge den fra mig, selv da jeg var færdig med den første gang. Den lærer dig også om græsk mytologi på en sjov men stadig lærerig måde
Den handler om drengen Percy Jackson som går på Yancy-akademiet, men efter at han ved et uheld er kommet til at pulverisere sin matematiklærer, må Percy tage flugten til et sted der hedder Halvblods-lejeren. Men hvad handler hans drømme om? Hvem er hans far? Og hvad skete der med hans mor?

 

Percy Jackson og olymperne: Uhyernes hav

En fantastisk fortsættelse af Percy Jackson og olymperne: Lyntyven, hvor vi følger Percy på endnu et spændene eventyr alt i alt endnu et mesterværk fra Rick Riordan, efter min mening fordi den har holdt fast i den gode blanding af græsk mytologi og vores verden. 
Det ser endelig ud til at Percy har fundet en skole som han kan klare. Han har også fået en ny ven ved navn Tyson som er fattig, men et problem opstår og Percy bliver nød til at tage mod Halvblodbakken. Men hvorfor kan ingen lide Tyson? Hvem forgiftede træet? Og hvor er Grover?

Jeg giver begge bøger 10 stjerner ud af 10 mulige