Podcast

Bibliotekets podcastkanaler

Lyd fra Biblioteket Frederiksberg

Bibliotekets podcastkanal, hvor du kan høre lydfortællinger og samtaler om litteratur, kultur, samfund og meget andet. Her kan du dykke ned i Kejserklenodierne, bibliotekets podcastserie i 4 afsnit om Selma Lägerlöfs store roman Kejseren af Portugalien.

Lyd fra børnebiblioteket

Biblioteket Frederiksbergs podcastkanal til børn og forældre med inspiration til læsning og litteratur. Her kan du lytte til Højt at læse, bibliotekets podcastserie om højtlæsning. 

Bibliotekets podcastserier

Min tone i livet

Hvilket nummer giver dig myrekryb, får dig til at danse af glæde eller tager dig med tilbage til dengang du fik dit første kys? Hvilken sang vil du vælge som dit livs soundtrack?
I podcastserien 'Min tone i livet' kan du høre, hvad et enkelt nummer betyder for Leonora Christina Skov, Henrik Milling, Mathilde Falch og flere andre. 

Fagbidder

Fagbidder en en podcast, der på under 15 minutter giver dig en introduktion til en ny og aktuel fagbog, der enten lige er udkommet eller snart skal det.

Litteratur på gadeplan

Tag med på opdagelse i Frederiksbergs mange gadenavne, som er opkaldt efter forfattere og digtere. Hvem gemmer sig bag gadenavnene, og hvilke fortællinger gemmer de på? Vi har udvalgt syv stop, hvor du kan blive klogere på forfatteren, de litterære værker og gadens historie.

Kejserklenodierne

Lyt med, når prominente gæster åbner Selma Lagerlöfs romanklassiker 'Kejseren af Portugalien' og stimulerer din læselyst.

Højt at læse

Her på Biblioteket Frederiksberg møder vi mange forældre, som synes, det kan være svært at få læst højt for deres børn. Hvor skal man starte? Hvornår kan man starte? Hvad skal man læse? Kort sagt: Hvordan læser man overhovedet højt for børn? Det er nogle af de spørgsmål, vi stiller i podcasten ”Højt at læse”.

Leitmotiv

Podcasten Leitmotiv undersøger fænomenet ’yndlingsmusik’: Hvad kendetegner den musik, der betyder allermest for os, og hvorfor bliver vi ved med at vende tilbage til den?