Podcast

Podcast

Lyd fra Biblioteket Frederiksberg

Bibliotekets podcastkanal, hvor du kan høre lydfortællinger og samtaler om litteratur, kultur, samfund og meget andet. Her kan du dykke ned i Kejserklenodierne, bibliotekets podcastserie i 4 afsnit om Selma Lägerlöfs store roman Kejseren af Portugalien.

Min tone i livet

Hvilket nummer giver dig myrekryb, får dig til at danse af glæde eller tager dig med tilbage til dengang du fik dit første kys? Hvilken sang vil du vælge som dit livs soundtrack?
I podcastserien 'Min tone i livet' kan du høre, hvad et enkelt nummer betyder for Leonora Christina Skov, Henrik Milling, Mathilde Falch og flere andre. Serien består af korte episoder på 5 til 8 minutter, hvor du kan høre, hvorfor musikken har en særlig plads i hovedpersonens hjerte.

Leitmotiv 

Podcasten Leitmotiv undersøger fænomenet ’yndlingsmusik’: Hvad kendetegner den musik, der betyder allermest for os, og hvorfor bliver vi ved med at vende tilbage til den?  
 

Følg i sporet på Hjemve

I podcasten undersøger Dagmar Krøyer og forfatter Louise Kringelbach det at længes efter at komme hjem. Men hvor og hvad er hjem? Og er lykken at finde hjem?  Udgangspunktet for samtalen er Louise Kringelbachs roman Hjemve. 
 

Folk og fagbøger

Folk og Fagbøger er en podcast om faglitteratur, hvor vi inviterer borgere forbi Biblioteket til at debattere nye og aktuelle fagbøger.

Fagbidder

Fagbidder en en podcast, der på under 15 minutter giver dig en introduktion til en ny og aktuel fagbog, der enten lige er udkommet eller snart skal det.

 

Nyheder