Sproghjælp

Har du brug for hjælp til at blive bedre til dansk? Eller kender du måske en, der har? Så er der hjælp at få på biblioteket.

Bliv bedre til dansk på Medborgercentret Nordens Plads

På Medborgercentret Nordens Plads i Domus Vista-højhuset kan du få hjælp til dansk hver mandag kl. 15-16 og hver onsdag kl. 14-15.

I forbindelse med lektiecaféen på Medborgercentret Nordens Plads, har du mulighed for at tale og træne dansk, så du bliver bedre til at bruge dansk i hverdagen. Du kan også få hjælp til opgaver eller til at forstå fx et brev fra kommunen eller dit teleselskab. Det er Frivillignet, der står bag sproghjælpen på Medborgercentret Nordens Plads.

Du er velkommen til at blive og deltage i lektiecaféen, hvor du også kan få hjælp til andre fag. Læs mere om bibliotekernes lektiecaféer.

Alle er velkomne uden tilmelding.

Få din egen sproghjælper

Et andet tilbud er Sproghjælp, et tilbud under Dansk Flygtningehjælp, der giver dig mulighed for at mødes med en frivillig sproghjælper gennem en kortere eller længere periode, så du får mulighed for at øve dig på at tale dansk og bruge det i dagligdagen.

Det foregår på den måde, at Sproghjælpen finder en frivillig, der matcher dig og indkalder til et møde, hvor I introduceres. Herefter aftaler I selv, hvor og hvornår I gerne vil mødes. Det kan være privat til hyggeligt samvær over en kop kaffe eller te, på biblioteket eller i byen et sted.

Kontakt

Hvis du er interesseret i at få din egen sproghjælper, kan du tilmelde dig ved at udfylde dette online skema.
Du kan også kontakte Sproghjælpen pr. mail på sproghjaelp@gmail.com.

Kontaktpersoner:
Cemile Broberg Hansen
Malene Lindegaard Juul
Susanne Kristensen

Sproghjælpen har ingen fysisk adresse, derfor sker al kontakt via skemaet eller e-mail.