Sproghjælp

Har du brug for hjælp til at blive bedre til dansk? Så kan du få hjælp på biblioteket.

Bliv bedre til dansk på Medborgercentret Nordens Plads

På Medborgercentret Nordens Plads har du mulighed for at træne samtale og blive bedre til tale dansk. Tilbuddet er for voksne, og det foregår hver mandag kl. 15-16 og hver onsdag kl. 14-15. Udover samtale kan du også få hjælp til at forstå et brev fx kommunen eller dit teleselskab.

Det er frivillige fra Dansk Flygtningehjælp, der står for sproghjælpen.

Du er også velkommen til at deltage i lektiecaféen, hvor du udover dansk også kan få hjælp til fx matematik og engelsk. Du kan læs mere om bibliotekets lektielektiecafé  Læs mere om bibliotekernes lektiecaféer.

Alle er velkomne uden tilmelding.

Få din egen sproghjælper

Et andet tilbud er Sproghjælp, som også drives af frivillige fra Dansk Flygtningehjælp. Her har du mulighed for at få din egen sproghjælper gennem en kortere eller længere periode, så du får mulighed for at øve dig på at tale dansk og bruge det i dagligdagen.

Det foregår på den måde, at Sproghjælpen finder en frivillig, der matcher dig og indkalder til et møde, hvor I introduceres. Herefter aftaler I selv, hvor og hvornår I gerne vil mødes. Det kan være privat til hyggeligt samvær over en kop kaffe eller te, på biblioteket eller i byen et sted.

 Kontakt

Hvis du er interesseret i at få din egen sproghjælper, kan du tilmelde dig ved at udfylde dette online skema.
Du kan også kontakte Sproghjælpen pr. mail på sproghjaelp@gmail.com.

Sproghjælpen har ingen fysisk adresse, derfor sker al kontakt via skemaet eller e-mail.