Bliv bruger

Meld dig ind på Biblioteket Frederiksberg. Både børn og voksne er velkomne og du kan blive meldt ind som låner ligegyldig, hvilken kommune i landet, du kommer fra.

Sådan bliver du bruger

Hvis du er over 18 år og har NemID, har du følgende muligheder:

  • Opret dig online med NemID
  • Henvend dig på et af vores biblioteker og blive meldt ind. Medbring billedlegitimation og sundhedskort. Sådan gør du også, hvis du ikke har NemID.

 Er du under 18 år, skal du:

  • Henvende dig på et af vores biblioteker for at blive meldt ind. Medbring sundhedskort og indmeldelsesblanket, som en af dine forældre skal udfylde og underskrive.
    I kan få tilsendt en indmeldelsesblanket, hvis I sender en mail til biblioteket-ekspeditionen@frederiksberg.dk. I kan også udfylde en ved indmeldelse på biblioteket. 

Bibliotekets reglement 

Institutioner og dagplejemødre 

  • Institutioner på Frederiksberg kan oprettes som lånere ved personlig henvendelse. Den ansatte skal medbringe sundhedskort og billedlegitimation samt en fuldmagt fra institutionens leder. I kan få tilsendt en fuldmagt, hvis I sender en mail til biblioteket-ekspeditionen@frederiksberg.dk
  • Som dagplejemor kan du blive meldt ind ved personlig henvendelse. Husk at medbringe sundhedskort og billedlegitimation samt ansættelsesbrev fra Dagplejekontoret.

Opbevaring af persondata

Du kan læse mere om, hvordan vi opbevarer dine persondata her: Sådan opvarer vi dine persondata