Om dette arrangement

Tid
12:30 - 14:30
Pris
175 kr.
Lokalitet
Cisternerne i Søndermarken
Roskildevej 25A,
2000 Frederiksberg
Sted
Cisternerne i Søndermarken
Målgruppe
For voksne
Fællesskab

Tag med på museumsvandring: Hjerte, hoved og helbred

26.05.24
Tag med Medborgercentret og Frederiksbergmuseerne på en vandring der forener fællesskab, kultur og bevægelse. På turen besøger vi Frederiksbergs fire museer og taler om det, vi oplever i mødet med kunsten.

Vi starter ved Cisternerne, hvor årets udstilling, "Start Again the Lament" ikke blot skal ses, men lyttes til. Det er en rejse ind i sorgens mange facetter, som åbner døren til en dybere forståelse af vores egne følelser.

Herfra bevæger vi os gennem Frederiksberg Have og videre til Møstings, hvor Niels Pugholms "Endnu en undergang" udforsker kunstens kraft til at skabe fornyet forståelse.

Vores næste stop er STORM, hvor satiren træder i karakter, og vi sætter fokus på censur og de etiske grænser i satirisk kunst. Diskussionen bliver intens, og vi vil blive udfordret til at undersøge vores egne overbevisninger og holdninger.

Vi afslutter vores vandringer på Bakkehuset, et museum med en stærk historisk ånd, hvor vores spørgsmål spejler sig i tidens dyb. Her vil der være mulighed for at nyde en velfortjent kop kaffe og lidt kage, samt fortsætte dialogen i et mere afslappet miljø.

Tag med os på vandring gennem Frederiksbergs museer, hvor kulturel fordybelse og meningsfuld samtale venter på os!

Praktisk information

Søndag d. 26. maj

Kl. 12.30 - Vandringen starter ved Cisternerne i Søndermarken. Kom i god tid.

Pris: 175 kr. Prisen dækker guide, kaffe og kage samt billet til Frederiksbergmuseerne.

Tilmeld dig til  medborgercentret@frederiksberg.dk eller ved henvendelse til personalet på Medborgercentret.