Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Litteraturens sal
Målgruppe
For voksne
Foredrag

Clement Kjersgaard: Hvem tør tro på fremtiden?

27.11.24
Over det sidste årti har vores forventninger til fremtiden forandret sig og frygten for de nye udfordringer breder sig. Kom og hør Clement Kjersgaars 10 bud på på dilemmaer der venter os.

Tør vi tro på en fremtid, hvor udfordringerne breder sig, på tværs af landegrænser, politiske holdninger og generationer? Det har forlængst ændret politik – også i Danmark – hvor det synes sværere end nogensinde at nå til enighed om hvordan verden i virkeligheden ser ud.

Hvilke udfordringer bliver afgørende? 

I sit foredrag giver Clement Kjersgaard 10 bud på dilemmaer, der venter os og herefter vil der være god tid til spørgsmål fra salen. 


Clement Kjersgaard (f.1975) er student fra Hong Kong, uddannet fra Universitetet i Oxford, modtager af bl.a. Publicistprisen, grundlægger af magasinerne RÆSON og ÆRA samt manden bag Danmarks Vidensfestival. Siden 2004 har han været tv-vært for DR på et hav af programmer. 

I en ny række arrangementer sætter Frederiksberg Bibliotek i samarbejde med nyhedsmagasinet RÆSON fokus på en række af tidens afgørende emner. 

I forbindelse med arrangement har magasinet en række særlige tilbud til de tilhørerne (www.raeson.dk/tilbud

Du kan se alle vores arrangementer i samarbejde med RÆSON her https://fkb.dk/section/raeson

Fri éntre med billet

 

Tags