Om dette arrangement

Tid
10:00 - 17:00
Pris
Fri entré
Målgruppe
For alle
Kreative aktiviteter

Afrika Kommer til Domus Vista

28.04.24 - 29.05.24
Billedkunstner Mette Hansen udstiller i maj

Mette har boet og arbejdet en årrække i Namibia og Sydafrika. Og har rejst i mange afrikanske lande. Her underviste hun lærere og elever i billedkunst - både på Den Internationale Skole, folkeskoler og lærerseminariet. Hun har været ansvarlig for en billedskole, og selv deltaget i forskellige kurser på en kunstskole. Mette har været tilknyttet National Art Gallery, hvor hun har udstillet og har arrangeret børneudstillinger.

I dag arbejder Mette som lærer i billedkunst og håndværk & design på Søndermarkskolen på Frederiksberg. Hun har en Diplomuddannelse i billedkunst og æstetisk. Hun er forfatter til bogen: De hårde materialer - håndværk og design (Meloni), og skriver undervisningsforløb til undervisningsportalerne Gyldendal og Alinea, laver workshops for undervisere, er censor på læreruddannelsen og i folkeskolen i fagene billedkunst og håndværk & design.

Udstillingen: Afrika kommer til Domus Vista vil indeholde værker fremstillet af Mette Hansen, da hun boede i Namibia og Syd Afrika. Motiverne er indtryk fra det Afrikanske kontingent både abstrakt og figurativt. Der er blandt andet motiver af folkeslag som Himba folket og Herero folket.

Værkerne i udstillingen bliver præsenteret i forskellige materialer blandt andet:
foto, cardboard print, linoliumstryk, monotryk, akvarel, tekstil.

Tags