Biblioteket på Spotify

Biblioteket på Spotify

Adgang
Fri adgang
Hør Lotte Heises operafavoritter, rockanmeldernes darlings og soundtracket til Helle Helle.

Biblioteket er rykket ind på Spotify!

Hvis du er på udkig efter ny musikalsk inspiration, så er bibliotekets profil på streamingtjenesten et glimrende sted at opdage ny og ældre musik indenfor alverdens genrer.

Introduktioner og temaer

På bibliotekets Spotify-profil kan du dykke ned i en lang række playlister af forskellig type.

F.eks introduktioner til genrer som reggae, punk eller opera, eller tematiske playlister inden for en bestemt genre som f.eks. "kvinderne i rock" eller "unge komponister".

Aktuelle playlister fra biblioteket

Derudover kan du finde playlister med musik, der knytter sig til aktuelle begivenheder eller udgivelser.

Eksempler på playlister er Ny rock der holder, hvor vi hver uge tilføjer numre fra nogle af de bedst anmeldte albums fra rock og omegn.

Vi laver også personlige "soundtracks" til nogle af tidens bedste romaner - f.eks. Johanne Lykke Holms stemningsintense Strega (2020) eller Helle Helles rørende og velskrevne Bob (2021).

Vi udvikler også playlister i samarbejde med eksperter og musiknørder med indgående kendskab til bestemte genrer.

Hør bl.a. Lotte Heises guide til operaens vilde verden eller den bedste musik fra 2022s udgave af Bas under Buen, som festivalen selv har været med til at sammensætte. 

Min tone i livet

På Spotify kan du i øvrigt også lytte til Biblioteket Frederiksbergs egen musikpodcast Min tone i livet, hvor et væld af musikere og musikelskere fortæller om den ene sang, der blev soundtrack til netop deres liv. 

Hør hvordan én enkelt sang fik betydning for Leonora Christina SkovKasper HoltenPelle Peter JencelRaske PengeLucy LoveBrian Holm og Jacob Mielcke - og mange, mange andre. 

Det seneste afsnit i serien kan høres lige her.

 

Find biblioteket på Spotify

Du kan finde bibliotekets profil via dette link eller ved at søge på "Biblioteket Frederiksberg" i Spotify.