Jul med Dickens - derhjemme

19.11.20
Kender I fortællingen om den gamle gnier Ebenezer Scrooge og hans møde med fortidens, nutidens og fremtidens juleånd?

”Et Juleeventyr” er skrevet af Charles Dickens, og her møder vi gamle Scrooge i London i 1800-tallet, hvor tågen lægger tungt om byen og julens dufte breder sig i stuerne. Men Scrooge har travlt med at tælle sine penge og ikke tid til at holde jul. Det skal vise sig, at årsagen til Scrooges griskhed skal findes i fortiden og konsekvensen i fremtiden. Vil Scrooge bruge nutiden på at ændre på det?

I ”Et Juleeventyr” kan vi dufte julen og mærke decemberkulden, og vi ser, at julen kan være forbundet med både glæde og lede – en pointe som i år er mere aktuelt end nogensinde.

Læs "Et Juleeventyr" derhjemme

Invitér Scrooge og juleånderne ind i stuen ved at downloade vores udgave af "Et Juleeventyr" her på siden. I kan også downloade og printe skabelonerne til vores Dickens-inspirerede julepynt. Læs historien højt i familien og snak om juleglæden og juleleden, mens I giver decembermørket og julepyntet farve og glimmer.

Vores genfortælling af ”Et Juleeventyr” kan læses højt fra 4 år og julepyntet kan klippes og pyntes af alle, som kan holde en saks og drysse glimmer.

Tilbage er kun at sige: Glædelig jul til jer alle, hver og en!

Lavet i samarbejde med Dickens Selskabet Danmark