Mashti producerer lydsporet. I forgrunden ses mikrofonen til indtaling af citater og digte.

Lyt til Kulturnattens kollektive lydspor

På Kulturnatten lavede DJ og producer, Masthi, en helt særlig lydoptagelse med Kulturnattens stemmer. Hør det færdige resultat nedenfor.

På biblioteket stod Kulturnatten i litteraturens og musikkens tegn. Vi havde besøg af Knud Romer, Anne Linnet og Asger Schnack, som alle fortalte om lydspor i litteraturen. 

Samtidig var produceren Mashti i gang med at lave aftnenes kollektive lydspor, som skulle releases kl. 23. 

I løbet af aftenen fik Mashti Kulturnattens gæster til at oplæse citater, som blev optaget, samplet og tilsat beats. Knud Romer var også en tur forbi mikrofonen og indtalte digtet "Schlaflied" af den tyske digter Rainer Maria Rilke. 

Resultatet blev et unikt lydspor lavet i 3 satser, som følger hinanden.

Oplev lyden og stemningen af dette års Kulturnat i det specialproducerede track nedenfor: 

 

LYDSPOR I LITTERATUREN - Under overskriften ”Lydspor i litteraturen” sætter Biblioteket Frederiksberg resten af 2022 fokus på den tætte forbindelse mellem musikken og litteraturen. Det foregår på biblioteket, i podcasts ved arrangementer mv.

I Litteraturens Sal kan du opleve inspirerende borde, som alle indeholder god skønlitteratur, hvor musikken er omdrejningspunktet for historiens handling. Vi har også fundet de bedste boxsæt frem med musik, hvor tekstuniverset er lyrisk og velskrevet.