Ny fortællerute gør børn klogere på Frederiksberg

Teatret Riddersalen og Biblioteket Frederiksberg sætter fokus på fortællinger om Frederiksberg for børn. Det sker med en lokalhistorisk fortællerute og tilhørende fortælleposer til børn og deres voksne.

Teatret Riddersalen og Biblioteket Frederiksberg  har udviklet en lokalhistorisk rute, hvor børn og deres voksne kan gå på opdagelse efter nogle af de Frederiksberg-fortællinger, der ligger gemt i gader, bygninger og parker. På Fortælleruten vil man fx møde bønder, konger, prinser og prinsesser og vilde dyr, der alle indgår i fortællingerne om, hvordan Frederiksberg blev til.

Før man begiver sig ud på fortælleruten, kan man låne en fortællepose på Biblioteket Frederiksberg. Du finder poserne i børnebiblioteket på Frederiksberg Hovedbibliotek. Poserne indeholder eventyrbøger og aktiviteter, som stimulerer fortællelysten og sætter skub i egne fortællinger.

Hent kort og fortælleposer
Du kan hente kortet med Fortælleruten ved den røde kiosk i Lorrys Have foran Riddersalen i Allégade 7-9 eller downloade kortet her: https://riddersalen.dk/media/1541/fortaelleruten-a3-final.pdf

Fortælleposer til familier kan hentes i børnebiblioteket.

Daginstitutioner kan bestille fortælleposer ved at skrive til børnekulturformidler Astrid Myrup på asmy01@frederiksberg.dk.

Læs mere: https://fkb.dk/boern-0-5-aar/fortaelleruten-og-fortaelleposer.