KRIMI
KRIMI - en ny zone for krimielskere på hovedbiblioteket.

Besøg KRIMI på hovedbiblioteket

30.09.23
Den 4. oktober åbnede vi KRIMI, en ny zone for dedikerede krimifans på hovedbiblioteket.

Her finder du både de nyeste krimihits, tidsløse klassikere og komplette krimiserier. KRIMI finder du i det gamle musikgalleri med adgang bagerst i Litteraturens Sal.

Komplette krimiserier
I KRIMI har vi samlet hele krimiserier fra forfattere som Sara Blædel til Stieg Larsson. Det gør det nemmere at starte og fortsætte gode krimiserier uden afbrydelse.

Flere af første krimibind
For at imødekomme efterspørgslen har vi øget antallet af eksemplarer af første bind i flere populære serier i KRIMI. Det skulle gerne sikre, at flere har mulighed for at starte på en ny god krimiserie.

Nye krimititler
I KRIMI opdaterer vi hylderne regelmæssigt med de nyeste krimiudgivelser, så indholdet altid er aktuelt og relevant.

Fra oktober til december sætter vi stort fokus på krimier, og i hele perioden vil Litteraturens Sal være fyldt med nye krimihits, tidløse mesterværker og spændende arrangementer. Mød fx tidligere chef for Rejseholdet, Bent Isager-Nielsen, DR's retskorrespondent, Trine Maria Ilsøe, og hør den lokale true crime-fortælling om barnemord på Frederiksberg med forfatter og journalist Camilla Stockmann.

Følg med her for flere opdateringer og detaljer om arrangementerne.

Vi glæder os til at se alle krimielskere i den nye zone!

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om KRIMI eller de kommende arrangementer? Kontakt os på biblioteket@frederiksberg.dk

Tags