Den store kærlighedsfortælling: Ny læsekreds med Suzanne Brøgger

26.08.19
KÆRLIGHEDEN I TEKSTEN - Mød Suzanne Brøgger i en unik læsekreds om ‘Fri os fra kærligheden’
------------------------------------------------------------
Arrangement er fuldt booket. Skriv til soho06@frederiksberg.dk for at komme på venteliste. Vi henviser til åben scenesamtale med Suzanne Brøgger 3/10 /fkb.dk/arrangementer/foredrag-debat/et-strygejern-i-hovedet
------------------------------------------------------------
 

“For mig at se er sagen temmelig enkel, for jeg ønsker bare at bestemme over mit eget liv”. Sådan lyder det i den berømte, foruroligende og kraftfulde tekst “Voldtægt” - én af de 15 tekster i Suzanne Brøggers litterære debut “Fri os fra kærligheden” (1973). Bogens uimponerede og frygtløse attak på magtens konventioner indenfor og udenfor litteraturens domæne blev en vigtigt brik i 1970’ernes kulturkamp, hvis eftervirkninger vi mærker mange steder i dag 46 år senere.
 
Suzanne Brøggers besøger Biblioteket Frederiksberg 3. oktober 2019 og forud for det åbne hovedarrangement - 'Et strygejern i hovedet', en scenesamtale med Suzanne Brøgger - indbyder vi hermed til en eksklusiv læsekreds, hvor læsende borgere i samråd med Suzanne Brøgger og bibliotekets formidlere vil udpege, udrede og diskutere kærlighedens status i “Fri os fra kærligheden”. Suzanne Brøgger vil læse højt og vi vil sammen afsøge emner som litteratur, historie, politik, køn og æstetik: Hvad vil det egentlig sige, at blive fri for kærligheden?
 
Vil du være med, skal du have mulighed for at investere tid i et kortfattet forberedelsesmateriale samt være parat til at deltage aktivt i samtalen om teksten.
 
> Tilmeld dig ved at skrive en email til Søren Langager Høgh, litteraturformidler Biblioteket Frederiksberg - soho06@frederiksberg.dk. Skriv gerne et par linjer om dit forhold til Suzanne Brøgger.

Alle er velkomne

______________________________________________________________
 
 
KÆRLIGHEDEN I TEKSTEN - læsekreds med Suzanne Brøgger
Tid: 3. oktober 2019 15:00-17:00
Sted: Frederiksbergværelset, Biblioteket Frederiksberg, Falkoner Plads 3, 2000 Frederiksberg
Det er gratis at deltage. Tilmelding nødvendig, begrænsede pladser.
 
 

* Portrætfoto: Isak Hoffmeyer/Gyldendal

Materialer