Ruben Andersen-Hoel bliver ny leder af Medborgercentret Nordens Plads

28.11.22
Medborgercentret Nordens Plads er et veletableret kraftcenter i lokalområdet, hvor områdets beboere og medborgercentrets ansatte er fælles om at udvikle tilbud og aktiviteter.

”Jeg har stor respekt for de resultater, Medborgercentret har skabt de sidste mange år, og jeg glæder mig meget til at videreføre dem. En af de fornemmeste opgaver bliver at koble mennesker sammen på kryds og tværs og skabe fællesskaber, som bobler og syder af god energi, frivilligt engagement, ideer og virkekraft,” siger Ruben Andersen-Hoel.

Om valget af Ruben Andersen-Hoel siger Tina Pihl, bibliotekchef for Biblioteket Frederiksberg:

”Ruben ved en masse om at binde et område sammen og skabe fællesskaber. Han har en passion for kultur, foreningsliv og frivillighed, og så har Ruben et vindende og smittende væsen. Jeg er sikker på, at vi med Ruben i spidsen får skabt liv, aktivitet og sammenhængskraft i området omkring Nordens Plads”.

Ruben Andersen-Hoel starter som leder af Medborgercentret Nordens Plads den 1. januar.  Han har en bachelor fra skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi (SALT) og har læst 3 semestre i Medborgerskab fra DPU Danmarks Pædagogiske Universitet. Han kommer fra en stilling som præst i Vanløse Frikirke, hvor han siden 2008 har arbejdet med at binde et område sammen omkring fællesskaber og samskabelse.