Samtalesaloner på Frederiksberg

26.04.24
Dyk ned i spændende samtaler og mød nye mennesker til fire samtalesaloner på Bakkehuset og Medborgercentret Nordens Plads!

Medborgercentret Nordens Plads og Frederiksbergmuseerne inviterer dig til fire inspirerende tirsdage fyldt med dialog og nye perspektiver. Vi vil til hver samtalesalon tale om evigt aktuelle emner såsom "Hjem og boformer", "Familie og relationer", "Klima og miljø" samt "Stedets ånd og atmosfære."

Program

14. maj: Snak om "Hjem og boformer" på Medborgercentret.
21. maj: "Familie og relationer" udforskes på Bakkehuset.
28. maj: "Klima og miljø" diskuteres på Medborgercentret.
4. juni: Oplev "Stedets ånd og atmosfære" på Bakkehuset.>

Hver gang klokken 17 - 18.30 efterfulgt af en halv time til kaffe og uformel snak.

Hvordan forgår en samtalesalon?

Hver samtalesalon starter med en kort introduktion til dagens emne og formatet af vores værter. Vi bruger samtalestartere hentet fra litteratur og kunst, som pirrer nysgerrigheden og tænder gnisten til samtalen. Der vil også være samtalekort til yderligere inspiration, ligesom du endda kan støde på små overraskelser, der kan præge samtalerne. Vi slutter af med kaffe og en lille forsmag på den næste samtalesalon.

Tilmeld dig nu! (Plads til 15 personer)

Vi anbefaler, at du som udgangspunkt tilmelder dig alle fire samtalesaloner, men du er også velkommen til at deltage i enkelte saloner, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Tilmelding er nemt – send en mail til medborgercentret@frederiksberg.dk eller kig forbi Medborgercentret Nordens Plads og snak med personalet.