Vil du være med i Coding Pirates?

Kender du (eller er du) en 12 til 15-årig, der er interesseret i at lave computerspil, 3D-print, hjemmesidekodning, app-programmering og en masse andet sjov tech-lir, så kig med her!

Coding Pirates starter en ny afdeling op på Biblioteket Frederiksberg, hvor der er stadig enkelte pladser tilbage blandt de 12-15 årige.

Coding Pirates er en forening, hvor vi programmerer robotter, bygger computerspil, tegner og printer i 3D, automatiserer og programmerer Micro:Bit, laver app’s, leger med LEGO Mindstorms, redigerer videoer eller podcasts og hvad vi ellers kan finde på.

Det foregår torsdage fra 17:00 til 19:00 på Frederiksberg Hovedbibliotek med opstart den 24. januar. I foråret 2019 har de frivillige instruktører planlagt 12 sjove og lærerige aktivitetsaftener. Det koster 500,- halvårligt at være med, og du skal selv medbringe en computer.

Hvis du ønsker at deltage, så skal du melde dig til her: https://codingpirates.dk/tilmelding/. Husk at markere, at du vil deltage på afdelingen, der hedder: ”Biblioteket Frederiksberg”
Du kan også læse mere om Coding Pirates her: https://codingpirates.dk/ eller på deres Facebook-side.