Om dette arrangement

Tid
11:00 - 15:00
Pris
Fri entré
Lokalitet
Aksel Møllers Have
2000 Frederiksberg
Sted
Aksel Møllers Have
Arrangør
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

FRBdage: Kreativ familieworkshop med fokus på venskab

01.06.24
Til årets familiedag i Aksel Møllers Have sætter vi fokus på venskab med kreativ workshop og gode venskabsbøger.

Mød Biblioteket på hjul - vores grønne bibliotekscykel er nem at kende blandt familiedagens mange spændende aktører. Vi bidrager til dagens festligheder med afsæt i vores aktuelle udstilling "Venskabsbænken".

Denne tid på året er 1. maj-børnene netop begyndt i SFO og mange børn oplever at få nye venner og skulle indgå i nye grupper og fællesskaber - uanset om de selv skal begynde i skole eller ej.

Derfor sætter vi fokus på venskaber til familiedagen - kom forbi og deltag i en hyggelig workshop med Kreativ med Ungerne, lån bøger med hjem om venskab - og hør om bibliotekets mange tilbud til dig.

Vi skal fejre de gode venskaber, når Kreativ med Ungerne kommer holder en helt særlig venskabs-krea-workshop. Hvem er nogle af dine venner? Du kan lave en fin venskabsbænk af ispinde og lave små filt-figurer, som kan sidde på bænken. Du kan også lave venskabsarmbånd, og dem laver vi naturligvis i par, så der er et til dig og et magen til til din ven. Kom og vær med til en alletiders venskabs-krea-workshop, hvor du naturligvis meget gerne må tage en ven med.

Læs mere om Børnebibliotekets tilbud om SFO-start her.