Frøken Pingelpot

Om dette arrangement

Tid
7:00 - 22:00
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Børnebiblioteket
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Lille Frøken Pingelpot (3- 8 år)

12.02.24 - 21.04.24
Oplev vores nye lege-installation, når hønsegården fra Herning flytter ind i børnebiblioteket.

Installationen er bygget op omkring Marianne Iben Hansens billedbog om Lille Frøken Pingelpot, der ikke er som de andre kyllinger i hønsegården. Hun siger ikke pip, pip, men i stedet ” Um Chilligum oggenokkenikkenum della hyt pyt pingelpot ding dappe duh”.

Men er de sære ord hun siger dybsindig poesi som hendes forældre først antager, eller besynderligt vrøvl som skal korrigeres? For hvad er egentlig forskellen på mærkværdig og speciel?

Bogen lægger op til en snak om hvad det vil sige ikke at være som de andre og dog alligevel finde sin plads i mødet med dem, som forstår, accepterer og er ligesindede.

Udstillingen er bygget op som et legeunivers, hvor børnene kan prøve kræfter med livet i hønsegården og skabe deres egne fortællinger. De bliver mødt af en hønsegård, som er helt almindelig og samtidig meget ualmindelig, hvilket afspejles i rekvisitterne.

Udstillingen er udviklet i et samarbejde mellem scenograf Helle Damgaard og Hillerød Bibliotek og er en del af Fang Fortællingen.
Mange af bibliotekets aktiviteter i foråret for aldersgruppen 3-8 år knytter sig tematisk til udstillingen.

OBS: På udvalgte dage er lege-installationen lukket i tidsrummet fra kl. 9.15 til 10.30, da vi holder workshop for skoleklasser.

Velkommen i hønsegården!
 

Materialer