Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:40
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Bibliotekssalen
Målgruppe
For børn
Børn & forældre

Teater: Chicks (4-10 år)

22.03.24
Oplev den sjove og "æggende" forestilling her på Biblioteket.

De to høns, storesøster Hilda og lillesøster Gump, lever side om side sammenklemt i et bur, indtil de en dag opdager verdenen uden for buret. Hilda er rap og kvik - Gump er lidt tung, men også modig. Sammen oplever de nu et eventyr med op- og nedture i flyvekunstens udfordringer og forbløffelse og stolthed over deres, nu, fritgående æg. Har de to høns mon stadig brug for hinanden på den anden side af buret?

CHICKS er en ordløs klovneforestilling, fortalt gennem kropssprog, gavmild mimik og finurlige gags. Den behandler universelle temaer som frihed og fangenskab, frygten for det ukendte, om at føle sig malplaceret og kampen for anerkendelse. Alle kan grine med på tværs af alder og sprog i denne fine forestilling af teatret Hr. Teater.

Hvis det ikke har taget pippet helt fra dig med al hønseriet, så kom og leg med i vores lege-installation om Lille Frøken Pingelpot. Her kan du lade din indre kylling folde sine vinger ud i en næsten-ægte hønsegård fra Herning.

Forestillinger i hverdage er forbeholdt daginstitutioner og skoler på Frederiksberg, samt private familier. Både børn og voksne skal have billet.