Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
Fri entré
Målgruppe
For voksne
Fællesskab

Samtalesalon om klima og miljø

28.05.24
Medborgercentret Nordens Plads og Frederiksbergmuseerne inviterer dig til fire inspirerende tirsdage fyldt med dialog og nye perspektiver.

Denne tirsdag diskutere vigtige emner om klima og miljø. Kom og del dine ideer til en mere bæredygtig fremtid på Medborgercentret Nordens Plads.

Hvordan forgår en samtalesalon?

Hver samtalesalon starter med en kort introduktion til dagens emne og formatet af vores værter. Vi bruger samtalestartere hentet fra litteratur og kunst, som pirrer nysgerrigheden og tænder gnisten til samtalen. Der vil også være samtalekort til yderligere inspiration, ligesom du endda kan støde på små overraskelser, der kan præge samtalerne. Vi slutter af med kaffe og en lille forsmag på den næste samtalesalon.

Program

14. maj: "Hjem og boformer" på Medborgercentret.
21. maj: "Familie og relationer" på Bakkehuset.
28. maj: "Klima og miljø" på Medborgercentret.
4. juni: "Stedets ånd og atmosfære" på Bakkehuset.

Hver gang klokken 17 - 18.30 efterfulgt af en halv time til kaffe og uformel snak.


Tilmeld dig ! (Plads til 15 personer)

Vi anbefaler, at du som udgangspunkt tilmelder dig alle fire samtalesaloner, men du er også velkommen til at deltage i enkelte saloner, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Tilmelding er nemt – send en mail til medborgercentret@frederiksberg.dk eller kig forbi Medborgercentret Nordens Plads og snak med personalet.