Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
Fri entré
Bibliotek
Sted
Litteraturens sal
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Forfatteraften med Josefine Klougart

02.05.24
Nyhedsmagasinet RÆSON vil i samtale med Josefine Klougart forsøge at komme tættere på sorgens, erindringen og naturens væsen. 

Josefine Klougart, en af Danmarks mest anerkendte forfattere, vil dele ud af sin dybe indsigt i, hvordan vi oplever tid og vores omgivelser gennem følelser og erindringer. Hun har berørt disse emner gennem hele sit forfatterskab, herunder den roste udstilling "Efter naturen" på Glyptoteket.

Josefine Klougart debuterede i 2010 og har siden modtaget adskillige priser og anerkendelser for sin unikke evne til at skildre erindringens flygtighed. Hendes værker inkluderer "Én af os sover", som blev hædret som en af årets bedste romaner.

Arrangementet er et samarbejde med nyhedsmagasinet RÆSON. Mathies Duch Gronemann fra RÆSON vil moderere samtalen, hvor publikum får mulighed for at stille spørgsmål og komme helt tæt på emner som sorg og naturens essens.

Via RÆSONs Facebook side har du mulighed for at stille spørgsmål til Josefine Klougart inden arrangementet https://www.facebook.com/raesondk 

Fri éntre med billet
 

Om Klougart

Klougart (f.1985) debuterede i 2010 med romanen "Stigninger og fald”. Om “Én af os sover” (2012) konstaterede Berlingske: “En af årets bedste romaner” (6 stjerner) og i 2021 skrev Politiken: "Ingen kan redde forsvindende erindringsbilleder fra glemslen som Klougart” (om "Alt dette kunne du få"). I 2015 var hun med til at stifte forlaget Gladiator og har modtaget af en række priser og anerkendelser.

 

Om sorg

I hele maj måned sætter vi fokus på sorg, og på hvordan sorgen kan spejles, rummes eller blot få lov at være. I Litteraturens Sal finder du nyindkøbte bøger om sorg, og her kan du kan se vores arrangementer.

Tags

Materialer